Onko sinulla tavoitteita tai unelmia, jotka haluat saavuttaa? Meillä useimmilla on. Tässä siis neuvo.

Jos et vielä hyödynnä henkilökohtaista valmentajaa, hanki sellainen mahdollisimman pian.

Minulla on oma valmentaja, ja kokemuksesta voin kertoa sen olevan tärkein yksittäinen tekijä matkalla menestykseen.

Roomaa ei rakennettu päivässä. Suuret unelmat vaativat suurta työtä, pitkäjänteisyyttä ja määrätietoista toimintaa. Jokainen ihmisyksilö sisältää valtavan määrän potentiaalia. Jokaisen tulisi seurata unelmiaan ja saavuttaa näin merkityksekäs ja mielekäs elämä.

Kuitenkin, nykypäivän hektisessä maailmassa on helppo menettää tuntuma omiin tavoitteisiin, hukata rohkeus ja kärsiä motivaation puutteesta.

Tässä kohtaa minä astun kuvioihin. Henkilökohtainen valmentaja on kompassi, jonka avulla pysyt oikealla linjalla vaikka matkasi veisi läpi pimeän metsän.

Yhdessä työskentelemällä etenet tehokkaasti ja luottavaisesti kohti henkilökohtaisia päämääriäsi ja moninkertaistat mahdollisuutesi saavuttaa haluamasi menestys. Valmennuksessani tulet kokemaan, että tavoitteisiisi johtavan työn suorittaminen ei missään nimessä ole kuivaa ja raskasta, vaan kiehtova matka, joka askel askeleelta inspiroi sinua lisää.

Ihmisen matka on loputon, ja päämäärän takana odottaa aina uusi tavoite. Minä autan sinua pääsemään tavoitteeseen, jonka jälkeen tiemme eroavat, tai sitten suuntaamme kohti uusia seikkailuja.

Mike One Dollar
Yksilövalmentaja